(VIDEO) Încă o încercare de a distruge Toyota Hilux, de această dată aruncând-o de la 3000 metri înălţime

19 Iunie 2021, 10:11
Redacţia PiataAuto.md
Acum trei săptămâni, scriam despre un vlogger american, care s-a inspirat din legendara emisiune Top Gear, când cei trei protagonişti au încercat să distrugă o Toyota Hilux şi tot n-au reuşit, chiar dacă la sfârşit au lăsat-o pe un bloc ce a fost demolat. Vlogger-ul a vrut să testeze pe propria piele dacă Hilux e cu adevărat atât de indestructibil.
Primele două episoade ale sale au fost oarecum mai previzibile, deşi păreau spectaculoase şi ele. Toyota Hilux a îndurat un tratament nemilos de cea mai diversă speţă. Şi a rezistat. Apoi a urmat un soi de chin offroad prin defileul unui canion, maşina fiind de mai multe ori răsturnată. Şi tot a rezistat.
Iar acum provocarea finală a venit la aruncarea pick-up-ului de la înălţime în jos. Pentru asta a fost nevoie de un elicopter, care a aruncat-o iniţial de la o înălţime mult mai mică, iar maşina, suferind deformări fireşti, a rămas, totuşi, într-o bucată. Apoi, a doua aruncare s-a făcut de la 3,000 metri înălţime. Te-ai fi aşteptat să nu rămână decât praful din ea. Dar, vizibil deformată, maşina tot a rămas într-o bucată. Mai mult ca atât, vlogger-ul zice că va încerca s-o îndrepte puţin mai târziu şi s-o pornească! Până atunci, vezi toată nebunia celor două aruncări mai jos.
0
5,628
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!