(VIDEO) Momentul accidentului provocat de şoferul Porsche-ului care mergea pe contrasens a fost surprins de camere de bord

28 Iunie 2021, 16:42
Redacţia PiataAuto.md
Momentul accidentului de azi dimineaţă, provocat de un şofer de Porsche Panamera, care gonea pe contrasens pe bd. Decebal din Chişinău, a fost surprins de mai multe camere de bord, inclusiv de o cameră instalată pe automobilul care a fost acroşat, VW Golf.
Din imagini se vede că Porsche-ul a trecut şi la culoarea roşie a semaforului cu doar câteva secunde înainte ca un pieton să înceapă a traversa strada. Porsche-ul a acroşat Golf-ul pe partea stângă, rupându-i şi oglinda retrovizoare a acestuia.
În mediul online au apărut şi imagini cu acelaşi Porsche, care ar fi urcat pe un evacuator. Suntem în aşteptarea informaţiilor oficiale de la poliţie, dacă aceştia l-au identificat deja şi l-au documentat, or, o asemenea faptă poate fi încadrată în prevederi precum depăşire viteză, condus pe contrasens, traversare roşu deja, provocare accident, fuga de la locul accidentului, iar pe deasupra şi acel articol nou pentru condus agresiv. Într-un cuvânt, dacă poliţia şi-ar face treaba exemplar, şoferul acestui Porsche ar trebui să rămână pentru mult timp fără permis de conducere.
1
11,540
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!