(VIDEO) Momentul unui accident grav din Iaşi între o Mazda şi un BMW, surprins de o cameră: ambii şoferi erau băuţi

7 Iunie 2021, 17:04
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs aseară în cartierul Bucium din Iaşi, România, momentul impactului fiind surprins şi de o cameră de bord a unui automobil de pe celălalt sens de deplasare.
Un BMW oprise la culoarea roşie la semafor, când a fost lovit cu putere din spate de o Mazda. Maşinile şi-au făcut treaba pentru care au fost proiectate şi au protejat la maxim ocupanţii într-un accident atât de grav, deschizându-şi airbag-urile şi rămânând cu celula habitaclului intactă. O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind rănită.
Oamenii de la bord, însă, n-au făcut ceea ce ar fi trebuit, sau, mai bine zis, au făcut ceea ce n-ar fi trebuit. Paradoxal, dar ambii şoferi au fost constataţi ca aflându-se în stare de ebrietate. Şoferul din Mazda, cel care a provocat accidentul, era în stare avansată de ebrietate, având 0.92 mg/L de alcool în aerul expirat, pasibil de dosar penal. Şoferul din BMW era băut mai puţin, doar 0.06 mg/L, însă legislaţia României are zero toleranţă, prin urmare şi o asemenea cifră îl califică pe şofer drept un contravenient.
Sursa foto: Alo Iaşi
0
3,363
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!