(VIDEO) Nenea Vova din Ucraina şi Moskvich-ul său au învins la dueluri directe modele Audi, Mercedes, Porsche şi chiar un BMW M4!

10 Iunie 2021, 14:18
Ilie Toma
Un bărbat modest din Ucraina s-a făcut cu adevărat remarcat în ultimele săptămâni, când s-a afişat la nişte curse cu o maşină pe care a modificat-o chiar el, cu mâinile sale. Îşi spune simplu — nenea Vova, şi e mecanic auto, având şi un service propriu. Iar maşina sa e un Moskvich 2141, cu motor original de uzină, cu 4 cilindri şi 8 valve, dar asupra căruia mecanicul ucrainean a vrăjit mult.
Printre modificările la motor se numără instalarea unei turbine uriaşe cu intercooler, dar şi a unui filtru cu rezistenţă nulă, direct lângă turbină. Mecanicul ucrainean a schimbat pistoanele, însă, iar odată cu asta a mărit şi cilindreea motorului, până la circa 2,670 cm cubi. În rezultat puterea motorului a crescut enorm de mult, iar nenea Vova îşi mai perfecţionează motorul, până a-l duce la un stand şi a-i măsura puterea exactă în cai-putere.
Pentru a rezista unei asemenea puteri, a fost nevoie de o cutie de viteze Audi, care a fost instalată aici cu tot cu sistemul de traţiune quattro.

Pe lângă asta, nenea Vova a instalat frâne noi, mai puternice, jante noi, a mai modificat niţel suspensia, şi i-a instalat maşinii şi un kit aerodinamic propriu.
Încurajat de capacităţile de accelerare a Moskvich-ului său, mecanicul ucrainean a început a frecventa curse de stradă, organizate în spaţii închise. La ultima asemenea ieşire nenea Vova şi Moskvich-ul său au învins mai multe exemplare Mercedes, Audi, Porsche şi chiar un BMW M4!
0
9,718
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!