Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Operaţiune majoră a poliţiei: 25 de automobile furate din UE, arestate în Moldova

18 Iunie 2021 - 11:52
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova anunţă despre încheierea unei operaţiuni majore, în colaborare cu autorităţi din Ungaria, pentru depistarea a mai multor automobile furate din Uniunea Europeană şi introduse în Republica Moldova.
Astfel, mai multe subdiviziuni ale forţelor de ordine din Moldova — PCCOCS, INI şi IGP — au identificat o grupare criminală, care falsifica numerele de identificare ale automobilelor furate din UE şi le introducea fraudulos în Moldova.
Forţele de ordine au identificat 25 de automobile în Moldova, pe care le-au sechestrat. Trei membri ai grupării au fost plasaţi în arest preventiv, încă trei în arest la domiciliu, iar unul e cercetat în stare de libertate. În schema criminală erau implicaţi şi angajaţi ai unor autorităţi publice. Toţi cei reţinuţi riscă pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.
În acest context, poliţia îndeamnă cetăţenii să manifeste prudenţă şi diligenţă maximă la cumpărarea maşinilor, deşi un simplu cetăţean nu prea are cum să verifice asemenea situaţii foarte minuţios. Dar, acest semnal de atenţionare a poliţiei înseamnă că grupul criminal organizat îşi vindea maşinile şi unor cumpărători de bună credinţă, care s-au pomenit acum că maşinile pe care credeau că le deţin legal sunt, de fapt, furate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter