(VIDEO) Patinaj artistic cu o Toyota GR Yaris sau cum derapajul continuu poate fi făcut cu măiestrie

4 Iunie 2021, 14:44
Ilie Toma
Ce loc poate fi mai potrivit pentru un derapaj continuu cu o maşină, decât un imens lac îngheţat, acoperit cu zăpadă, unde să poţi conduce liber, fără temerea că o eroare ar putea să te arunce în decor şi să-ţi distrugă maşina? Tocmai într-o asemenea libertate absolută ajung unii piloţi să atingă un nivel de măiestrie în derapajele continue ce poate fi asemuit cu arta sau cel puţin cu patinajul artistic.
Probabil cel mai frumos video cu derapaje, publicat în ultimul timp, o are drept protagonistă pe o Toyota GR Yaris, modelul care dispune de tracţiune integrală, ce poate fi setată să trimită majoritatea cuplului spre puntea spate.
Şoferul de la volanul acestei Toyota a rămas în anonimat, la fel ca şi creatorului acestui video, de mai jos, dar e cu siguranţă unul din filmuleţele cel mai frumoase şi totodată cele mai subestimate din câte s-au publicat în ultimul timp. Sunt două minute de derapaj controlat continuu ale unei micuţe Toyota GR Yaris, într-atât de frumos executate, într-atât de consecvente şi neîntrerupte, încât sunt aproape hipnotizante!
0
970
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!