(VIDEO) Patru piloţi de Formula 1, într-o competiţie epică de offroad prin Austria: Red Bull vs AlphaTauri

27 Iunie 2021, 14:21
Ilie Toma
Piloţii de Formula 1 sunt rapizi pe circuitele cu asfalt ca untul, dar cum s-ar descurca ei în offroad, pe nişte vehicule speciale, pregătite să înfrunte natura în cele mai denivelate forme ale ei?
Pentru că echipa Red Bull e pe val anul ăsta, depăşind Mercedes-Benz la puncte în goana după obţinerea titlului de campioni, mai marii echipei au decis să le ofere o relaxare mai specială piloţilor. Şi pentru că aceeaşi proprietari deţin şi echipa Red Bull, şi AphaTauri (fosta Torro Rosso), team building-ul lor i-a cuprins pe toţi cei 4 piloţi, într-un soi de competiţie epică între Red Bull şi AlphaTauri — Max Verstappen, Sergio Pereze, Pierre Gasly şi Yuki Tsunoda.
Partea epică de aici încolo se amplifică şi mai mult. Totul are loc în Austria, începând de la casa pe lacul Grundlsee a proprietarului echipei, Helmut Marko. Piloţii au trebuit mai apoi să înveţe a stăpâni două vehicule de offroad cu nume legendare — Pinzgauer, cu tracţiune pe 6 roţi. Şi pentru că e Austria, variaţia peisajelor a fost de-a dreptul fascinantă — de la munţi şi păduri până la drumuri de pietriş la mare altitudine, care au trebuit trecute în viteză. Totul într-o competiţie simbolică între cele două echipe, condimentată cu exerciţii de muls vacile alpine şi haine naţionale austrice. Iar competiţia n-a fost lipsită de momente în care părea că piloţii obişnuiţi cu bolizi de circuit au cam dat de greu prin noroi!

Vezi întregul filmuleţ mai jos.
0
1,082
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!