(VIDEO) Porsche Macan Turbo, învins de BMW X4M şi Alfa Romeo Stelvio QV

6 Iunie 2021, 14:34
Redacţia PiataAuto.md
Porsche Macan Turbo e un model superb, fără îndoială, scoţând o putere imensă de sub capotă şi fiind extraordinar de plăcut în condus, la nivelul unei sportive cu centru de greutate mult mai coborât. Dar între timp pe piaţă au apărut alţi concurenţi care-i fac viaţa mai amară şi care l-au învins acum într-o competiţie directă.
Macan Turbo are un motor de 2.9 litri V6, twin-turbo, care livrează 440 CP şi 550 Nm. Unul din concurenţii de care ziceam e Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Verde, sau QV pe scurt, care are un motor de cilindree identică, tot un V6 de 2.9 twin-turbo, doar că acesta livrează mai multă putere — 510 CP şi 600 Nm. Şi, în fine, cel mai nou reprezentant de aici e noul BMW X4M Competition, care vine cu un motor de 6 cilindri în linie, de 3.0 litri, ce livrează tot 510 CP şi 600 Nm!

Aşadar, Porsche-ul pare încă din start într-un uşor dezavantaj, dar cei de la Porsche sunt renumiţi pentru faptul că reuşesc adesea să pună mai bine puterea pe asfalt, scoţând mai multe performanţe în viaţa reală din ea. Totuşi, de această dată nu s-a întâmplat aşa. SUV-ul de înaltă performanţă al lor de la Porsche a fost învins de versiunile cu performanţe de top ale Alfa Romeo şi BMW. În special BMW, s-a dovedit a fi o adevărată rachetă, după cum vei vedea în video-l de mai jos.
0
1,382
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!