(VIDEO) Probleme de sănătate la volan sau neatenţie? Un şofer, filmat cum loveşte nefiresc un microbuz şi un stâlp în Chişinău

21 Iunie 2021, 13:03
Redacţia PiataAuto.md
Un accident foarte neobişnuit s-a produs azi dimineaţă în Chişinău, pe Calea Moşilor, momentul producerii lui fiind filmat de o cameră de bord a altui şofer.
Un Mercedes-Benz ML de primă generaţie circula pe banda dreaptă a acestei străzi, când, la un moment dat, traiectoria lui a deviat nefiresc spre dreapta, maşina intrând din plin într-un microbuz parcat în faţa unei gherete, reuşit apoi doar să acroşeze uşor stâlpul din faţa sa.

Într-o epocă în care nu existau smartphone-urile care să distragă şoferii, am fi spus cu siguranţă că şoferul a întâmpinat probleme de sănătate la volan, cel mai probabil. În zilele noastre, însă, e la fel de probabil ca adevărata cauză să fie în ochii aţintiţi în ecranul telefonului, în timp ce maşina deviază în asemenea mod de la drum. Până când vom primi precizări despre circumstanţele acestui accident, tu ce crezi că s-a întâmplat, care a fost cauza?

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Алексей Богач
0
6,718
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!