Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Problemele şi particularităţile în exploatare ale lui BMW Seria 5 E60, din experienţa mecanicilor

20 Iunie 2021 - 18:14
Ilie Toma
Deşi gloria lui BMW Seria 5 în generaţie E39 pare că n-o mai poate întrece nimeni, generaţia E60 se bucură, totuşi, de o mare admiraţie printre fanii BMW, în ciuda designului din epoca Chris Bangle. Totuşi, există şi multe legende contradictorii despre problemele cronice pe care le-ar avea sau nu le-ar avea acest BMW.
Contradicţiile, ca de obicei, vin de la istorii diferite ale proprietarilor, iar numărul şi gravitatea lor diferă, de obicei, în funcţie de starea maşinii pe care aceştia au cumpărat-o şi istoricul ei de exploatare. O maşină bine întreţinută în trecut va genera mult mai puţine probleme şi va avea nevoie de doar de atenţie în exploatare cu cunoaşterea unor particularităţi. Dacă, însă, dai peste un exemplar al cărui proprietari anteriori nu şi-au prea bătut capul de mentenanţa corectă, atunci s-ar putea să ai parte de o cascadă de probleme.
Video-ul de mai jos, publicat de curând de către mecanicii de la Autostrong, cu experienţă în repararea motoarelor şi cutiilor de viteze, explică foarte clar şi punctat toate problemele cunoscute ale lui BMW E60, în dependenţă de motorizări şi ani de fabricaţie. Conform mecanicilor, motoarele pe benzină ar putea genera mai multe probleme în exploatare decât cele diesel, spre exemplu. Iar o atenţie neobişnuit de mare trebuie acordată bateriei, în momentul înlocuirii ei, or, tipul noii baterii trebuie introdus în soft-ul maşinii, pentru ca maşina să o încarce corect, altfel pot apărea probleme majore cu acea baterie şi cu întreg sistemul electric al automobilului.

Fireşte, lista posibilelor probleme şi a lucrurilor de care trebuie să se ţină cont în exploatare e mult mai mare, fiind expusă în video-ul de mai jos,. Poţi include subtitre cu traducere automată în română sau engleză dacă ai nevoie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter