(VIDEO) Richard Hammond anunţă lansarea unei noi emisiuni proprii

21 Iunie 2021, 15:36
Ilie Toma
Se pare că pe foarte mulţi dintre noi ne bate tot mai des dragostea pentru maşini clasice odată cu maturizarea. Până şi Richard Hammond, fostul prezentator Top Gear şi actual prezentator The Grand Tour, şi-a trezit la viaţă acum această pasiune latentă şi anunţă lansarea unei noi emisiuni proprii, care se va focusa spre restaurarea bijuteriilor clasice.
The Grand Tour rămâne valabil în continuare, cu episoade puţine şi lansate rar, dar, aşa cum se anunţase anterior, fiecare dintre cei 3 prezentatori mai are şi proiecte proprii pe Amazon Prime Video — James May a avut o serie specială dedicată Japoniei, iar Jeremy Clarkson a publicat de curând un show special, dedicat experienţei sale de fermier din 2020. Richard Hammond a mai avut pe parcursul ultimilor ani şi alte emisiuni, inclusiv pentru National Geographic.
Noua lui emisiune va fi realizată în colaborare cu doi mecanici auto talentaţi, care i-au restaurat pe parcursul ultimului an propriul Jaguar XK 150 al lui Richard, pe perioada pandemiei. Dacă tot i-a văzut atât de talentaţi, iar oamenii au tot apreciat video-urile scurte pe care Hammond le publica cu munca asupra Jaguarului săi, cei trei s-au gândit că o emisiune dedicată restaurărilor de bijuterii pe patru roţi ar fi exact ce ar vrea publicul de la ei. Mai mult ca atât, Hammond şi-a amintit că bunicul său a fost un coachbuilder, adică unul din meseriaşii care construiau caroserii de maşini, iar astfel, prezentatorul crescut încă din copilărie cu asemenea exemple e convins că mâinile lui vor putea impresiona în domeniul restaurărilor.

Aşa că azi Richard Hammond a făcut public marele anunţ, în video-ul de mai jos! Ce părere ai, eşti intrigat, crezi că va fi o emisiune bună, captivantă?
1
936
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!