Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Ruşii au un nou trend: îl iau la zeflemea pe Elon Musk, după anunţul acestuia despre planurile unei uzine în Rusia

10 Iunie 2021 - 10:02
Redacţia PiataAuto.md
Ruşii au un nou trend naţional: se întrec în a-l lua la zeflemea pe fondatorul Tesla, Elon Musk, după ce acesta a avut o intervenţie online în cadrul unei conferinţe din Rusia şi a anunţat că planifică să inaugureze o uzină Tesla în următorii ani, iar în scurt timp va purcede la căutarea unui loc potrivit şi la construcţia acestei uzine, pentru a vinde în Rusia exemplare Tesla fabricate local.
Replicile acide nu s-au lăsat mult aşteptate şi acestea au venit iniţial de la tot soiul de funcţionari de stat, care erau întrebaţi de jurnalişti ce părere au de anunţul lui Musk. Spre exemplu, guvernatorul republicii Tatarstan, Rustam Minnihanov, a spus că Elon Musk poate să plimbe ursul şi că acesta nu are ce căuta în Tatarsan cu Teslele sale, întrucât regiunea are deja o industrie auto serioasă, atât cu producători legendari, precum KAMAZ, cât şi cu un producător nou şi inovativ, precum Aurus, care tocmai şi-a pornit uzina. De aici încolo valul ironiei faţă de Musk s-a propagat imediat.
Mai nou, locuitorii unui oraşel mic din regiunea Nijniy Novgorod, Semenov, cu circa 24 mii locuitori, au decis să filmeze un video ironic, prin care să-l invite pe Elon Musk să construiască noua uzină Tesla anume la ei în regiune. Autorii filmuleţului au invitat nişte artişti locali să decoreze o Tesla Model X cu tematică tradiţională rusească, apoi au pus în faţa camerei o bătrânică localnică, iar aceasta i s-a adresat direct lui Musk cu invitaţia de a venit la ei, menţionându-i despre sauna rusească şi despre toate bunătăţile locale, care-l vor face pe Elon Musk să nu mai vrea să plece din orăşelul din Rusia.
Poţi vedea mai jos secvenţe din video-ul creat de locuitorii din Semenov, video care pe alocuri chiar lasă impresia unor intenţii serioase. Această situaţie nu are cum să nu ne amintească de momentul când Dmitrii Rogozin îi lua la zeflemea pe americani cu privire la realizările lor din cosmos, sugerându-le să sară cu prăjina până la staţia internaţională, iar la câţiva ani distanţă Elon Musk le amintise acestora cine şi unde a ajuns, după ce prima rachetă Space X refolosibilă a livrat cu succes astronauţi la bordul staţiei cosmice.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter