Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Set: trei sportive Ferrari au fost grav avariate din cauza manevrei neizbutite a unui şofer

10 Iunie 2021 - 19:37
Denis Godorozea
Un accident deosebit de scump a avut loc în urmă cu câteva zile pe o şosea din oraşul Philadelphia, statul american Pennsylvania. Deşi drumul a fost închis de poliţie şi rezervat exclusiv pentru un grup de automobile implicate într-o expoziţie, manevra neizbutită a unui şofer a provocat daune majore pentru încă trei proprietari de maşini scumpe.
Accidentul a fost surprins de camera de bord a unui şofer implicat în expoziţia maşinilor de lux, ce circula în coloană cu ceilalţi colegi de expoziţie. În materialul video putem urmări cum şoferul unui Ferrari 488 GTB accelerează brusc, mai aventuros, dar nu a reuşeşte să menţină sub control propria maşină şi în câteva clipe accidentează alte două maşini de lux, tot marca Ferrari, modele 488 Pista şi 458 Italia.

Maşinile au participat în cadrul expoziţiei de caritate organizate de compania CF Charities. În cadrul evenimentului autorităţile au dispus rezervarea unui drum din oraş special pentru participanţii expoziţiei. Dauna totală provocată de şoferul neiscusit abia urmează să fie evaluată, dar potrivit presei locale toate automobilele implicate au fost avariate grav.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter