(VIDEO) Toyota confirmă debutul noii generaţii Land Cruiser pentru săptămâna viitoare

1 Iunie 2021, 15:34
Denis Godorozea
Toyota a confirmat oficial premiera noii generaţii Land Cruiser pentru săptămâna viitoare. Fără prea multe detalii, japonezii au publicat în mediul online un singur video teaser, în care apare doar o parte din calandrul noului offroader pe cadru dur. Ei bine, designul noii maşini a fost dezvăluit complet săptămânile precedente, maşina fiind surprinsă necamuflată.
Aşadar, premiera noului Land Cruiser va avea loc în mediul online, în direct pe canalul oficial Toyota pe YouTube, în 9 iunie 2021. În cadrul premierei japonezii vor dezvălui şi informaţii complete despre substratul tehnic, or pe cale neoficială în mediul online au fost distribuite diverse zvonuri, precum că Land Cruiser va renunţa la motoare V8, dar va beneficia de versiuni hibride clasice. În următoarele zile, însă, vor mai urma teaser-e, inclusiv video, or japonezii au numit primul clip "Teaser 1".
Conform informaţiilor neconfirmate deocamdată, Toyota Land Cruiser va beneficia de o platformă nouă, tot pe cadru dur, dar cu preluarea tehnologiilor moderne de la noua gamă a constructorului nipon. Iniţial vor fi disponibile doar două motoare, ambele V6, respectiv un benzinar de 3.5 litri şi un turbodiesel de 3.3 litri. Ulterior, însă, gama va fi diversificată, or recent au apărut informaţii despre un nou motor termic V8 dezvoltat de Toyota. Ca şi anterior, cel mai probabil, Land Cruiser va da naştere unui nou offroader de lux şi în gama celor de la Lexus.
0
1,083
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!