(VIDEO) Trei automobile, distruse în Chişinău cu pietre de către avocatul Marin Sardari. Poliţia l-a arestat pentru 72 de ore

20 Iunie 2021, 14:09
Redacţia PiataAuto.md
Vă amintiţi de avocatul Marin Sardari, tot el şoferul unui automobil, oprit acum câteva săptămâni de poliţie pentru viteză? În primul video, care devenise popular atunci, acesta avusese parte de un poliţist mai puţin experimentat, care, urmărindu-l, şi-a uitat legitimaţia în alt automobil, iar din cauza asta poliţistul n-a putut face mare lucru în documentarea lui.
Doar că la doar câteva zile, acelaşi Marin Sardari, care se prezintă ca avocat şi totodată persoană cu dizabilităţi locomotorii, publicase un alt video cu o interacţiune cu poliţia, iar de această dată întreaga situaţia părea mai mult o isterie absurdă a şoferului. Noi am publicat şi acel video secund, menţionând că acel comportament al şoferului şi avocatului trecuse de limitele în care se doreşte corectitudine spre injurii şi comportament antisocial.

Între timp, avocatul a continuat pe pagina sa personală să tot facă live-uri cu diverse interacţiuni cu poliţişti, procurori şi alţi reprezentanţi ai forţelor de ordine cu care acesta ar interacţiona în virtutea profesiei sale. Probabil încurajat de popularitatea primului live, acesta continuă transmisiuni cu scandaluri, uneori de mai multe ori pe zi, iar acestea sunt deja departe de orice limită a decenţei şi chiar ridică semne de legalitate.
Ieri, însă, Marin Sardari în rolul său de avocat a trecut orice limită a raţionalului şi a intrat pe un teritoriu de pe strada Munceşti din Chişinău, invocând o dispută privind un drept de a trasa apeduct, dispută în care nici nu dorim să intrăm în detalii, pentru că nu are relevanţă. Avocatul a strigat ulterior că are extremă necesitate de a trage apeduct pe teren, iar mai multe maşini parcate, dintre care două taximetre, l-ar încurca, aşa că a luat piatra în mâini şi a început a le distruge. Acesta a spart geamuri, a aruncat pietre pe capote şi acoperiş, avariind grav cele 3 automobile parcate acolo.

Până seara, Sardari a mai avut o altă altercaţie cu alţi poliţişti, iar într-un final, poliţiştii de la IP Botanica au decis să facă unicul lucru corect în urma deteriorării automobilelor de ieri de pe strada Munceşti, din Chişinău, şi l-au plasat în arest preventiv de 72 de ore, arest care are toate şansele de a fi prelungit ulterior, în cadrul dosarului penal intentat pe acest caz. Mai mult ca atât, şi legitimaţia de invalid a avocatului s-ar fi dovedit a fi expirată, conform informaţiilor publicate de canalul de Telegram Ungureanu 112.

Vedeţi mai jos şi imaginile video cu distrugerea celor 3 automobile de pe Munceşti, publicate tot de canalul de Telegram Ungureanu 112.
0
13,638
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!