Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Tuning inspirat de Model S Plaid pentru Model 3 şi Model Y: cât de inutil şi incomod e volanul pătrăţos Tesla

23 Iunie 2021 - 14:04
Denis Godorozea
Se pare că cel mai controversat detaliu cu care s-a ales Tesla Model S Plaid în urma actualizării, şi anume volanul pătrăţos lipsit de vreo spiţă în partea de sus, le este pe plac fanilor mărcii. Or, deşi nu este prevăzut pentru electromobilele mai accesibile din gamă, precum Model 3 şi Model Y, volanul de tip nou a apărut în vânzare pe cale neoficială pentru a înlocui volanul normal pe modelele Tesla deja vândute. O mare întrebare e cât de legală ar fi o asemenea modificare aftermarket.
Fireşte, volanul pătrăţos de tip nou i-a ajutat pe cei de la Tesla să ajungă pe primele pagini ale revistelor de profil şi ştirilor doar prin forma sa. Însă acest volan are şi un sens în cazul electromobilelor Model S şi Model X, şi anume de a oferi şoferului o vizibilitate mai bună asupra instrumentarului de bord digital, care lipseşte pe electromobilele mai compacte din gamă. Astfel, oferta aftermarket vine doar să răsfaţe deţinătorii acestor maşini.
Replica volanului pătrăţos Tesla a fost realizată de Hansshow special pentru electromobilele Model 3 şi Model Y, fiind 100% compatibil cu sistemele de la bordul maşinii şi comenzile originale incluse în volan din uzină. Mai mult de atât, portofoliul Hansshow oferă nu doar volan tapisat cu piele, dar şi piese acoperite cu Alcantara şi fibră de carbon.
Cei de la i1Tesla au reuşit să testeze noul volan neoriginal dezvoltat pentru Model 3 şi Model Y, iar cum se conduce electromobilul utilizând volanul pătrăţos puteţi urmări în clipul video de mai jos. Autorii menţionează că volanul este simplist şi confortabil în utilizare, dar imaginile ne spun, totuşi, altceva.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter