(VIDEO) Un accident produs azi în Chişinău aminteşte ce înseamnă zonele oarbe ale camioanelor şi de ce e bine să te fereşti de ele

29 Iunie 2021, 14:19
Redacţia PiataAuto.md
Toţi şoferii ar trebui să înveţe încă de la lecţiile teoretice de la şcoala auto despre zonele cu vizibilitate zero ale camioanelor şi mai ales că e bine să te fereşti de ele în trafic, pentru a nu te pomeni încolţit. Dar, necăutând la asta, încă se mai produc accidente rezultate din ignorarea acestor lecţii.
Un asemenea accident s-a produs azi pe Calea Orheiului din Chişinău. O şoferiţă cu o Toyota a oprit iniţial să ia un pasager pe banda din dreapta, apoi a văzut un spaţiu liber creat în faţa unui camion şi a schimbat banda chiar în faţa camionului, nimerind exact într-un asemenea unghi mort despre care vorbeam. În rezultat, camionul a tamponat Toyota din partea stângă spate.

Totuşi, unele comentarii din reţelele sociale indică şi asupra faptului că Toyota era un pic mai în faţă deja şi ar fi trebuit observată de şoferul de camion. Noi zicem că dintr-o parte e mai dificil de estimat unde sfârşeşte exact zona de vizibilitate zero a unui camion, şi chiar de-ar fi aşa, manevra Toyotei oricum rămâne una nu foarte etică faţă de un vehicul de mare tonaj. Tu ce crezi, este şoferiţa de Toyota singura vinovată sau o parte din vină îi aparţine şi şoferului de camion?
0
3,055
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!