A cumpărat un S-Class W220 cu acte false, iar acum a fost deposedat de maşină de poliţiştii de frontieră

1 Iulie 2021, 14:17
Denis Godorozea
Un bărbat de 29 de ani a fost deposedat de propriul Mercedes-Benz S-Class W220 înmatriculat în Bulgaria, achiziţionat acum doar o lună. Poliţiştii au dispus indisponibilizarea unităţii de transport după ce au depistat nereguli în actele prezentate de proprietar, cu semne vizibile de falsificare, în timpul unei verificări de rigoare.
Acum bărbatul este cercetat pentru deţinerea actelor falsificate pentru automobil, deşi le-a declarat oamenilor legii că nu cunoaşte despre provenienţa actelor false, or a cumpărat maşina cu doar câteva săptămâni mai devreme, fără posibilitatea de a verifica autenticitatea actelor înmânate de vânzător.

Maşina a fost transportată în parcarea Sectorului de Poliţie de Frontieră Ungheni, unde va fi depozitat pe durata cercetărilor realizate de oamenii legii. Actele cu semne de falsificare au fost transmise laboratorului tehnico-juridic pentru expertiză. Concluziile expertizei vor determina dacă bărbatul va fi cercetat conform art. 361 al Codului Penal al Republicii Moldova. În comunicatul oficial Poliţia de Frontieră nu a precizat ce consecinţe riscă bărbatul în cazul în care va figura în anchetă şi, ulterior, va fi găsit vinovat. Urmează a fi stabilită, totodată, şi provenienţa automobilului înmatriculat în alt stat.
0
942
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!