Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

A fost pronunţată sentinţa pentru şoferul din Cantemir, care a trecut cu un SUV de mai multe ori peste oameni într-o staţie peco

15 Iulie 2021 - 12:44
Redacţia PiataAuto.md
La sfârşitul lunii august 2020, opinia publică Moldova a fost consternată de fapta unui şofer, comisă pe teritoriul unei staţii peco din raionul Cantemir. Acesta, la volanul unei Dacia Duster, a trecut de mai multe ori peste câţiva oameni aflaţi în staţie, cu care ar fi avut un conflict, făcând chiar şi ture pe teritoriul benzinării şi apoi trecând din nou peste oamenii răniţi. Oamenii au supravieţuit atunci şi au fost preluaţi în stare gravă de ambulanţă, iar făptaşul a fost ulterior arestat de poliţie, dovedindu-se că se afla în stare de ebrietate în momentul comiterii faptei.
La aproape un an distanţă, judecătoria Cahul i-a emis sentinţa, după un proces lung de judecată, în care acuzatorii i-au înaintat 3 capete de acuzare: tentativă de omor intenţionat, huliganism agravat şi, deoarece se afla în stare de ebrietate la volan, l-au acuzat şi de condus în această stare. Verdictul emis acum de instanţa de judecată l-a condamnat pe făptaş la 17 ani de închisoare cu executare. A fost judecat şi un complice de-al său, care a scăpat mai blând, cu 5 ani de închisoare cu suspendare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter