Abia se ţinea pe picioare: poliţia a reţinut un şofer vizibil în stare de ebrietate după un apel telefonic

5 Iulie 2021, 14:12
Denis Godorozea
Poliţiştii au reţinut un şofer vizibil în stare de ebrietate, care deşi abia se ţinea pe propriile picioare, a pornit la drum cu propria Honda CR-V. Oamenii legii au intervenit după ce au fost alertaţi printr-un apel telefonic de către un cetăţean responsabil, care a observat în trafic SUV-ul circulând haotic.
Angajaţii INSP au reacţionat prompt şi au reţinut şoferul nedisciplinat în intersecţia străzilor Sarmizegetusa şi Butucului din capitală. La volanul maşinii de model Honda CR-V se afla un bărbat în vârstă de 60 de ani, care le-a oferit poliţiştilor actele, dar a refuzat să fie testat alcoolscopic. Astfel, inspectorii au ridicat imediat permisul bărbatului şi au dispus transportarea maşinii la parcarea specială. Cel mai probabil, pentru refuzul de a fi testat alcoolscopic pe numele bărbatului a fost pornit un proces penal. Pedeapsa urmează să fie stabilită de către instanţa de judecată.

În context, INSP menţionează că pe parcursul week-end-ului în ţară au fost depistaţi şi documentaţi circulând în stare de ebrietate 38 şoferi, 29 dintre care — în stare de ebrietate avansată. Oamenii legii îndeamnă cetăţenii să anunţe imediat poliţia dacă observă comportament dubios în trafic.
0
576
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!