Accident grav între un microbuz şi un troleibuz în Chişinău. Acum un an, un microbuz identic a provocat un alt accident grav

7 Iulie 2021, 17:56
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs azi în Chişinău, pe şoseaua Hânceşti. Un microbuz de model Ford Transit a lovit din plin un troleibuz, în timp ce acesta din urmă efectua manevra de întoarcere la staţia terminus. Nu e clar deocamdată, care din şoferi e vinovat şi ce culoare a semaforului era în acel moment, deşi, conform martorilor, şoferul de troleibuz ar fi declarat că îşi sfârşea manevra după finalul ciclului de verde al semaforului său.
În urma acestui accident, şoferul de microbuz a fost rănit grav, mult mai grav decât ar sugera-o deformarea maşinii sale. Judecând după multiplele răni suferite de acestea, putem bănui lipsa centurii de siguranţă.
Un alt fapt curios, observat de cei de pe canalul Kishinev v teme, este că acum un an, un microbuz identic, cu mare probabilitate de a fi exact acelaşi, a provocat unul din cele mai revoltătoare accidente din Chişinău, lovind din oplin un copil pe trecerea de pietoni de la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare şi Serghei Lazo. Atunci microbuzul a traversat intersecţia la circa 2-3 secunde după schimbarea culorii semaforului din verde în roşu, iar astfel a accidentat grav micuţul ce începuse a traversa drumul. Iar acum, luând în considerare mărturiile de azi ale şoferului de microbuz, există mari şanse ca anume microbuzul să fi fost din nou cel vinovat.
Vom reveni cu informaţii oficiale în urma anchetei poliţiei.
0
1,540
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!