Aceasta e cea mai scumpă Lada, expusă la vânzare în Rusia, şi costă cât un Mercedes-Benz S-Class nou

8 Iulie 2021, 20:22
Ilie Toma
Am ajuns să o vedem şi pe asta: momentul în care o Lada clasică, scoasă la vânzare în Rusia, costă cât un Mercedes-Benz S-Class nou-nouţ!
Nu, nu e un banc, ci e o realitate cât se poate de lucidă. E vorba de o Lada 2102, fabricată în anul 1984, pe care proprietarul său a păstrat-o cu doar 87 km la bord, vreme de 37 de ani!
Maşina a trecut recent pe la un atelier de detailing, pentru a-şi împrospăta aspectul estetic cu atenţie, întrucât mai are pe ea până şi sigiliile de la uzină!
Aceste sigilii sunt prezente pe toate uşile, cu excepţia uşii şoferului. Ba chiar şi capota şi portbagajul sunt sigilate, întrucât maşina n-a fost înmatriculată niciodată şi n-a trecut nici măcar pregătirea de dinainte de vânzare!
Maşina are sub capotă un motor de 1.2 litri, care dezvoltă 64 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală, cu 4 trepte.
Culoarea caroseriei e de asemenea una foarte rară — un albastru închis, combinat cu un interior de culoare neagră.
Ei bine, e de prisos să mai spunem că toate componentele tehnice sunt în stare absolut perfectă, iar proprietarul său s-a priceput în a conserva maşina în stare de uzină, or, şi asta necesită măiestrie. Acum, acelaşi proprietar şi-a scos la vânzare bijuteria şi cere pe ea 10 milioane de ruble, adică circa 113,500 euro! Pentru un break Lada 2102!
0
5,742
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!