Acesta e un UAZ Buhanka cosmic, cu portretul lui Gagarin pe el, suspensie pneumatică şi dormitor

12 Iulie 2021, 18:52
Redacţia PiataAuto.md
Chiar dacă în mediul online apar tot mai des informaţii şi schiţe cu o posibilă nouă generaţie a lui UAZ Buhanka, cea clasică se produce în continuare la uzina din Ulyanovsk, cu schimbări minime de multe decenii încoace. Totuşi, de curând un exemplar cu totul special de Buhanka a fost observat la o companie parteneră din acelaşi oraş. E un exemplar care a fost pregătit pentru un client foarte excentric din Europa, după spusele companiei.
E un soi de Buhanka expediţională, dar în acelaşi timp e o maşină cu tematică de cosmos, chiar şi denumirea acestui exemplar unic venind de la staţia internaţională spaţială — MIR. Deci, vorbim de UAZ Buhanka MIR.

Maşina are un ditamai compartiment special în spate, vopsit în culorile cosmosului pe dinafară, cu stele şi chiar staţia MIR pe ea, iar pe partea stângă e amplasată o rachetă Sputnik şi portretul lui Iurii Gagarin. Acel compartiment conţine elementele funcţionale pentru o maşină pregătită de expediţii — dormitor, bucătărie şi masă de picnic, toate gândite pentru multifuncţionalitate şi amplasare compactă.
Dar asta nu e tot. Clientul european al acestei maşini şi-a dorit ceva mai mult confort decât într-o Buhanka normală, aşa că cei din Ulyanovsk au trebuit să găsească o soluţie pentru amplasarea unei suspensii pneumatice pe ea! Da, în rezultat, a ieşit o Buhanka de nivelul cosmosului, cu ditamai suspensie pneumatică!
Ruşii nu spun cât a costat această comandă specială a cumpărătorului excentric european, dar menţionează că sunt gata să mai implementeze asemenea idei deocheate pentru clienţi cu conturi bancare grase.
0
1,321
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!