Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Aşa arată traseul între Anenii-Noi şi Floreşti din Moldova: camion blocat în nisipul şi pietrişul de aici

25 Iulie 2021 - 09:51
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, în Moldova, mai ales pe drumurile spre satele mici, mai avem drumuri de o calitate deplorabilă, pe care poţi să mergi doar cu offroader-e sau camioane dure. Când vine vorba de maşini mai mici, cum e în acest caz, camioane de traseu, concepute pentru drumuri mai bune, atunci sarcina transportării devine mult mai dificile.
Un şofer de camion a rămas blocat azi pe un asemenea traseu, între oraşul Anenii-Noi şi satul Floreşti din acelaşi raion. E vorba de traseul L476, care trece şi pe drumul spre Cobuşca-Nouă şi Cobuşca-Veche.

Roţile camionului încărcat s-au afundat, iar înaintarea lui nu a mai fost posibilă, fiecare nouă tentativă nefăcând mai mult decât să afunde şi mai mult roţile spate. Acum camionul are cu siguranţă nevoie de ajutoare de a fi tractat, în forma unor camioane mari.
Sigur, mulţi ar putea da vina pe şofer că n-a estimat carosabilul din faţa sa. Alţii ar putea adresa întrebări mai obiective privind greutatea totală a camionului şi permisivitatea de circula pe un asemenea drum. Dar, atât timp cât vorbim de un drum public din Moldova, care leagă localităţi, şi nu de un traseu pustiu de pădure sau de offroad, drumul ar fi trebui să fie într-o stare ce permite deplasarea elementară, nu? Ce părere ai?

Sursa foto: Facebook / Vladislav Rotaru
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter