Aşa se taie anvelopele în gropile de pe unele străzi din Chişinău: ultimele ploi au agravat problema

21 Iulie 2021, 12:02
Redacţia PiataAuto.md
Mai multe străzi din Chişinău sunt în plin proces de reparaţie şi asfaltare, chiar dacă procesul a început mai târziu decât în alţi ani. Dar, în Chişinău există câteva artere mai periferice şi totodată intens circulate, care au gropi extrem de periculoase pe ele, cu margini ascuţite, în care aproape sigur îţi poţi deteriora maşina dacă ajungi în ele. Mai mult ca atât, ultimele ploi mai intense au curăţat pietrişul din interiorul lor sau le-au mărit, făcându-le şi mai abrupte şi periculoase.
Şoferii din Chişinău au parte în fiecare zi de asemenea riscuri de a-şi deteriora maşinii, iar în fiecare zi câţiva ajung să şi păgubească de pe urma acestora. Vom lua drept exemplu cazul de ieri al lui Andrian, un proprietar de automobil din Chişinău, care a făcut mai multe fotografii la faţa locului.
Totul s-a întâmplat pe o asemenea stradă periferică din Chişinău. Andrian îşi conducea automobilul, un Audi A8 din generaţia D3, produsă între 2002 şi 2009, iar gropile de pe această stradă erau acoperite cu apa de la ploaia recentă, ceea ce le făcea să pară mai puţin grave.
Astfel, roata lui stângă faţă a nimerit într-una din aceste gropi şi imediat s-a auzit un sunet surd de depresurizare şi lovitură în jantă, urmat de notificările de pe panoul de bord. Când a ieşit să vadă ce s-a întâmplat, şoferul n-a putut decât să constate că anvelopa îi fusese tăiată nemilos de contactul cu marginea ascuţită a gropii şi groapa umplută cu apă, care s-a dovedit a fi mai adâncă.
În rezultat, anvelopa aproape nouă a proprietarului a fost deteriorată ireversibil, iar repararea în asemenea cazuri nu mai e recomandabilă. Şoferul din Chişinău spune că e revoltat de impozitul mare pe care-l plăteşte anual pentru drumuri, în comparaţie cu calitatea acestora şi intenţionează să aducă azi anvelopa tăiată la uşa primăriei Chişinău şi s-o lase acolo, în semn de protest.
Sursa foto: Facebook / grupul CarPostMD / Andrian Bargan
0
1,990
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!