Caz revoltător în Moldova: un poliţist băut din Donduşeni a spulberat aseară o femeie pieton şi a fugit de la locul accidentului

12 Iulie 2021, 08:22
Ilie Toma
Un caz tragic şi revoltător s-a produs aseară, în jurul orei 22:00, în raionul Donduşeni, cu implicarea unui pieton şi a unui poliţist.
Poză simbol

Pe drumul din satul Târnova din Donduşeni, o femeie de 66 ani, care se deplasa pe partea stângă a drumului, a fost spulberată de un automobil, care a fugit de la faţa locului. În urma impactului puternic, femeia a decedat la faţa locului. Ajunsă la locul accidentului, poliţia a pornit pe urmele fierbinţi ale făptaşului. Surpriza pe care aveau s-o descopere, însă, întrece orice imaginaţie.
Foto: maşina poliţistului făptaş, cu urmele impatului pe ea

Făptaşul s-a dovedit a fi un poliţist de la Inspectoratul de Poliţie din Donduşeni, care-şi conducea Volkswagen-ul personal în afara orelor de serviciu. Mai mult ca atât, pe lângă faptul că acesta a fugit de la locul accidentului, lăsând femeia să zacă după accident, testul alcoolscopic a relevat şi faptul că poliţistul era băut, având o alcoolemie de 0.65 mg/L în aerul expirat. Continuând acţiunile sale laşe, acesta a declarat poliţiştilor că a consumat alcool după ce a comis accidentul, aşa că i s-au preluat probe biologice pentru a se dovedi perioada consumării.

Poliţistul făptaş a fost reţinut pentru 72 de ore.
0
1,849
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!