Fără cască şi fără lumini la motoreta sa, dar cu o pasageră, un tânăr din Donduşeni a lovit din plin o Dacia Duster astă-noapte

21 Iulie 2021, 09:04
Redacţia PiataAuto.md
Un nou accident grav şi, din păcate, aproape tipic pentru satele Moldovei, s-a produs astă-noapte în satul Elizavetovca din raionul Donduşeni.
Doi tineri mergeau noaptea, în jurul orei 23:00, pe o motoretă — ambii fără căşti de protecţie obligatorii, iar pe deasupra şi fără lumină la motoretă, pe timp de noapte. Şoferul avea 26 de ani, iar pasagera sa — 17. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit din plin o Dacia Duster, parcată pe acostament.

Aparent, viteza motoretei nu era foarte mare, atât motoreta, cât şi maşina alegându-se cu daune moderate. Doar că lipsa unei căşti de protecţie i-a fost fatală tânărului conducător de motoretă, care a decedat în urma impactului. Tânăra n-a avut nevoie de îngrijiri medicale, scăpând nevătămată.
E o pierdere de viaţă ce putea fi evitată, printr-o simplă cască de protecţie. Un lucru elementar, care, din păcate, mai e ignorat de mulţi conducători de motociclete şi motorete prin satele Moldovei.
0
1,403
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!