Impact frontal între un Chevrolet Aveo şi un camion ieri seară în România, iar maşina a oferit zero siguranţă la bord

27 Iulie 2021, 08:56
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav, cu impact frontal, s-a produs ieri seară între localităţile Ilieni şi Crăciuneşti din judeţul Mureş, din România.
Un Chevrolet Aveo, care pare să fie ieşit la o depăşire periculoasă şi se afla pe contrasens, s-a ciocnit frontal cu un camion de marcă DAF. Urmările acestui accident sunt de-a dreptul paradoxale însă.
Camionul, unul nu foarte nou, de altfel, are cabina absolut integră, doar partea inferioară fiind în mod firesc uşor deformată de accident. Maşina însă, s-a făcut un boţ de fiare, reducându-şi lungimea sa la nici jumătate din cea iniţială! Nici vorbă de celulă de habitaclu care să fi rămas integră, nici vorbă de protecţie la bord. Pur şi simplu zero siguranţă, fapt care ne face să ne amintim că până şi când era produsă, această generaţie de Aveo era criticată pentru siguranţa slabă oferită. Văzând acest accident, n-am putea decât să vă recomandăm să evitaţi acest model dacă vă gândiţi vreodată la el ca achiziţie la mâna a doua.
Din păcate, femeia care se afla în Aveo nu a avut nici o şansă de supravieţuire în accidentul de ieri, iar pompierii care au venit în scopul descarcerării au constatat decesul ei încă înainte de a începe lucrările de descarcerare.
1
40,338
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!