Mercedes-Benz a dezvăluit primele imagini cu interiorul noii generaţii SL

14 Iulie 2021, 11:51
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes-Benz SL a fost dintotdeauna unul din cele mai emoţionale modele ale mărcii germane, încă de la legendarul 300 SL încoace. Luxos, dus până la superb, dar în acelaşi timp savuros în condus — astea au fost calităţile definitorii ale tuturor modelelor de până acum şi de asta modelele SL clasice sunt printre cele mai valoroase maşini din gama Mercedes-Benz atunci când ajung a fi vândute ca maşini clasice. Dar acum a venit timpul unei noi generaţii.
Azi Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu interiorul noului SL. Acesta aduce o evoluţie interesantă a actualelor habitacluri ale mărcii. Are acelaşi ecran mare vertical pe consola centrală, ca şi S-Class sau C-Class dar ecranul din faţa şoferului nu mai e instalat ca o planşă dreptunghiulară pusă după volan, ci e integrat în forme clasice de cadrane.
În acelaşi timp, gurile de ventilare nu mai sunt de forme neregulate, ca în cazul limuzinelor noi ale mărcii, ci adoptă formă circulară clasică, făcând habitaclul să pară mult mai simetric şi elegant. Şi consola centrală, în partea de mai jos de display, e profilată într-un mod interesant spre tunelul central.
Din păcate, încă mai există multe inserţii de piano black pe panourile uşilor şi consola centrală, care vor arăta repede prăfuite la o decapotabilă, dar asta s-ar putea să ţină şi de nivelul de dotare al maşinii.
De asemenea, o schimbare importantă pentru SL e şi revenirea la formula de 2+2 locuri, pentru prima dată după 1989 încoace, când a plecat din producţie modelul R129. Odată cu asta, Mercedes-Benz declară că-şi doreşte ca noul model să redevină unul din cele mai simbolice modele ale mărcii, căpătându-şi un statut de legendă încă din timpul aflării în producţie, iar ulterior să devină unul din cele mai căutate modele de colecţionari. Sună ca o promisiune măreaţă, dar să vedem cum va fi realitatea propriu-zisă, atunci când modelul va fi dezvăluit.
0
1,725
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!