O Dacia Logan a poliţiei din Hânceşti, furată şi accidentată de un bănuit pe care-l aduseseră la secţie

17 Iulie 2021, 10:22
Redacţia PiataAuto.md
O întâmplare ca-n filmele de acţiune americane s-a produs aseară la Hânceşti. Poliţiştii au adus cu Dacia lor de serviciu un bărbat în vârstă de 31 de ani, cercetat în cadrul unui proces contravenţional. După ce poliţiştii au ieşit din maşină şi l-au scos pe bărbat de pe bancheta din spate, se pare că acesta a avut un interval de timp de care a profitat şi a urcat la volanul Daciei de poliţie, pornind motorul şi demarând în spate, lovind o Toyota cu posteriorul Daciei, după care individul a plecat cu Dacia poliţiei, lăsându-i pe poliţişti fără maşina de serviciu.
Poliţia a pornit cu alt automobil în urmărirea acestuia, iar peste doar 2 km, şoferul fugar nu s-a încadrat în traiectoria unei curbe, a ieşit pe acostament şi a răsturnat Loganul poliţiei. Bărbatul a fost uşor rănit, primind şi îngrijiri medicale la faţa locului, după care a fost plasat în arest preventiv de 72 de ore. Acum, în loc să fie bănuit doar într-un dosar contravenţional, s-a ales şi cu dosar penal pentru furt de automobil.
Însă probabil pedeapsă penală în acest caz ar trebui însoţită şi de solicitarea despăgubirilor pentru prejudiciul adus maşinii de poliţie, or, aceasta poate fi declarată cu siguranţă deja daună totală. De asemenea, în adresa poliţiştilor a fost iniţiată o anchetă internă de serviciu, pentru a stabili cum a fost posibil ca aceştia să fie deposedaţi de maşina lor.
0
13,736
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!