O Toyota, accidentată relativ grav într-o parcare la Ciocana, dar cu scrisoare amabilă din partea făptaşului

25 Iulie 2021, 21:28
Redacţia PiataAuto.md
O Toyota Auris a fost accidentată azi relativ grav într-o parcare de la Ciocana, în timp ce proprietarul său lipsea, după cum ne-a relatat Vlad, un vizitator din comunitatea noastră, care ne-a expediat şi pozele la redacţie. Zicem grav, pentru că daunele provocate maşinii sunt mai mari decât o simplă zgârietură obişnuită dintr-o parcare — aripa spate a Toyotei a fost nu doar zgâriată, ci buşită adânc înăuntru, la fel ca şi bara de protecţie, iar blocul optic spate are marginea stricată. O asemenea reparaţie, dacă e făcută ca la carte, presupune tăierea a o bucată mare de aripă şi sudarea uneia noi, o lucrare destul de costisitoare, de altfel.
Doar că de această dată făptaşul, oricine ar fi el sau ea, a fost un om amabil, cu simţ al responsabilităţii. Pe Toyota a fost lăsat un bileţel, pe care scrie scurt numărul de telefon şi un mesaj: „Noi v-am avariat maşina. Ne cerem scuze. Vom repara totul!”.
Da, chiar dacă daunele sunt mari, e admirabil să vezi că există şi asemenea oameni în Moldova, care nu dau bir cu fugiţii şi nu fug de responsabilităţi! Până la urmă, de momente nefaste putem avea parte cu toţii. Contează ce faci după asta, care e comportamentul tău uman faţă de ceilalţi din jur. În acest caz, omul care a lăsat scrisoarea merită toată admiraţia pentru gestul său!
0
76,327
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!