O şoferiţă a trecut la roşu de 49 de ori cu un Audi, în China, pentru a-i transmite un mesaj fostului ei prieten

20 Iulie 2021, 15:28
Redacţia PiataAuto.md
Autorităţile din regiunea Zhejiang din China au fost uimite să descopere un Audi care a comis în timp de doar două zile un număr de 49 de treceri la roşu, iar pe lângă asta a mai şi încălcat limitele de viteze.
Poliţia a mers ţintă acasă la proprietar şi l-a adus la secţie pentru investigaţii, însă aici s-a dovedit că, de fapt, vinovată ar fi fosta lui prietenă. Această dorise să se răzbune pe el, pentru că fusese părăsită, şi l-a rugat pe un amic comun să-i ceară maşina pe câteva zile. Amicul comun, fără a suspecta intenţia fetei, a împrumutat maşina pe câteva zile şi i-a dat-o fetei.
Aceasta din urmă a urcat în maşină cu un complice al său, care a şi fost la volan. Femeia l-a rugat să-i genereze fostului ei iubit un număr maxim de încălcări, iar acesta a fost de acord, declarând mai târziu la poliţie că e îndrăgostit lulea de ea şi e gata să-i îndeplinească orice dorinţă. Mai pe scurt, o poveste ca-n telenovelele mexicane sau turceşti, doar că în viaţa reală ea se va solda şi cu pedepse usturătoare atât pentru fata răzbunătoare, cât şi pentru complicele ei credul.
Poliţia urmează să dea dosarul pe mâna unor magistraţi, care vor decide mărimea exactă a pedepsei.
0
2,284
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!