Reparaţii de drumuri în Moldova: două automobile au căzut astă-noapte într-o groapă imensă pe traseul R34 din raionul Hânceşti

5 Iulie 2021, 08:35
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori spunem că reparaţiile de drumuri în Moldova nu doar că se fac la o calitate ce ţine două ierni, ci şi sunt semnalizate atât de prost sau deloc, încât prezintă un real pericol pentru cei ce ajung să circule prin zonele de reparaţii. Probabil cel mai grav accident, legat de un drum de reparaţii, a avut loc astă-noapte pe traseul R34, ce leagă oraşul Hânceşti de localitatea Sărata Nouă, în drumul spre Leova.
Două automobile, un Opel şi un Peugeot, au căzut într-o groapă imensă de pe acest traseu! Explicaţia oficială a autorităţilor este că cei doi şoferi au ignorat indicatorul de informare şi schimbare obligatorie a benzii de circulaţie. Dar atunci când asta se întâmplă cu două automobile într-o singură noapte, suntem siguri că semnalizarea acestui segment a fost mai mult decât defectuoasă — fie indicatoarele montate prea aproape de zona lucrărilor, fie pus un semn într-un colţ undeva, greu vizibil, după care nici o repetiţie sau asigurare a faptului că şoferii nu vor putea înainta direct spre groapă!
În rezultatul acestui dublu accident, ambele maşini au fost atât de grav avariate, încât probabil nu vor mai putea fi reparate la costuri raţionale, iar trei oameni au ajuns la spital cu răni de diversă gravitate.

Dacă tot s-a schimbat standardul privind compoziţia asfaltului, la un pretins nivel european, pe când se vor schimba şi standardele de semnalizare a reparaţiilor drumurilor, tot la nivel european?

Sursa foto: Telegram / Ungureanu 112
0
18,550
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!