Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Săturat de atât de multe încălcări, cineva a desenat marcaje ajutătoare la intersecţia străzilor Alecsandri şi 31 August în Chişinău

28 Iulie 2021 - 16:49
Redacţia PiataAuto.md
Intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi 31 August 1989 din Chişinău e una deja notorie prin multitudinea de încălcări, ce se produc aici la fiecare ciclu de semafor. Iar problema în esenţă e simplă: până la această intersecţie, strada Alecsandri are 3 benzi de circulaţie, iar după — doar 2. Respectiv, banda din stânga e destinată exclusiv virării obligatorii la stânga pe 31 august, celelalte două benzi ondulând spre stânga ulterior şi ocupând cele două benzi ale străzii de după intersecţie.
Totuşi, de fiecare dată se găsesc fie şoferi care merg înainte de pe banda extremă stângă, fie care merg înainte de pe banda din mijloc, dar nu schimbă banda în intersecţie, impunându-i pe cei care merg regulamentar de pe banda extremă dreaptă să rămână fără spaţiu.
Mai nou, la această intersecţie au apărut marcaje ajutătoare, dar şi săgeţi ajutătoare, chiar pe benzi, înainte de semafor. Judecând după modul artizanal în care au fost făcute noile marcaje, putem intui că au fost desenate nu de serviciile speciale ale primăriei, ci de cineva care pur şi simplu s-a săturat de atât de multe încălcări produse aici.
Poate aşa numărul lor va scădea, ce crezi?

Sursa foto: Facebook / grupul GBM Online
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter