Trei oameni au supravieţuit ca prin minune într-o Skoda Fabia, după ce un tren a lovit-o din plin la o trecere de cale ferată din Moldova

4 Iulie 2021, 10:09
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs ieri după amiază pe traseul Basarabeasca-Comrat din Moldova. La o trecere de cale ferată, un şofer în vârstă de 28 de ani al unei Skoda Fabia, având încă doi pasageri la bord, nu s-a asigurat corespunzător, iar când s-a pomenit pe calea ferată şi a auzit semnalul locomotivei, a fost prea târziu să mai evite impactul.
În rezultat, trenul a lovit din plin Skoda, în zona laterală spate, avariind-o grav. Din fericire, însă, maşina compactă s-a rotit în urma impactului, şi astfel a preluat doar o parte din impulsul impactului cu trenul. În acelaşi timp, la maşină s-au declanşat airbag-urile, inclusiv cele laterale, de tip cortină, care au protejat în mod excelent toţi trei ocupanţi de la bord, într-atât de bine, încât aceştia nu doar că au supravieţui acestui accident, ci au ieşit doar cu câteva zgârâieturi şi nu au avut nevoie nici măcar de spitalizare!
Probabil e unul din cazurile cele mai elocvente a ceea ce înseamnă siguranţa modernă într-un automobil, cu puţin noroc în acest caz la punctul de impact şi scenariul accidentului. În acelaşi timp, Skoda se poate mândri că un model compact a putut proteja atât de bine ocupanţii într-un asemenea scenariu dificil de viaţă reală!
0
2,598
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!