Un german a ajuns cu dubiţa sa suspendată în aer după ce a încurcat vitezele, apoi a adormit în ea

25 Iulie 2021, 19:04
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia germană raportează despre un caz bizar cu care a avut de-a face două zile în urmă în orăşelul Witten, situat în apropiere de Dortmund. Un echipaj de poliţie patrula străzile oraşului, când, pe la ora 01:20 noaptea, au observat o dubiţă VW Transporter atârnând cu roţile spate în aer, deasupra trotuarului. S-au întrebat cum de a putut ajunge dubiţa acolo, or, nimic nu părea să indice un accident care s-o fi proiectat acolo, aşa că au oprit să estimeze situaţia.
Aici au fost uimiţi să constate că în interior încă se mai afla şoferul maşinii. Nu era rănit, ci era mort de beat, abia de putând să ţină ochii deschişi. Poliţiştii l-au identificat drept un bărbat de 43 de ani, originar din Crostwitz, Saxonia. I-au măsurat alcoolemia şi au constatat că acesta avea un nivel uriaş de peste 2.00 mg/L în aerul expirat. I-au mai luat şi o mostră de sânge, pentru a avea probe la dosar.

În urma cercetărilor, poliţiştii au conchis că dubiţa a ajuns cu roţile spate suspendate în aer după ce şoferul a încurcat marşarierul cu treapta 1 a cutiei de viteze şi a lovit cu spatele gardul unei parcări ce se afla ceva mai sus, apoi a lovit şi un mic gard ce împrejmuia zona verde, ajungând proiectat aici. Deoarece era atât de băut, nici loviturile cu spatele, nici faptul că maşina sa mergea în direcţie inversă, nu l-au oprit.
Şoferul german acesta a rămas imediat fără permisul de conducere, iar dosarul său a fost preluat de investigatori, după care instanţa de judecată va decide mărimea amenzii şi pedepsei adiţionale. Cel mai probabil acesta va avea de plătit o amendă uriaşă şi rambursarea daunelor provocate, dar va rămâne şi fără permis o perioadă îndelungată, după care are toate şansele să fie trimis la aşa-numitul test al idiotului, unde va trebui să convingă un magistrat că nu mai are probleme cu alcoolul deloc, în viaţa de zi cu zi, şi că i se poate încredinţa din nou condusul. După o asemenea faptă, însă, la modul practic, convingerea va necesita mult timp şi mult efort.
0
3,360
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!