Un şofer de camion şi-a uitat bena deschisă şi a lovit un pod în SUA, mişcându-l din loc aproape doi metri

19 Iulie 2021, 15:25
Redacţia PiataAuto.md
Din când în când în mediul online mai apar tot soiul de video-uri cu camioane cu bena deschisă uitată, care ajung să agaţe tot soiul de lucruri înalte, iar uneori chiar să lovească poduri. Doar că, de obicei, camionul e singurul afectat la un contact cu podul. Situaţia a fost cu totul diferită în cazul unui accident produs vineri, 16 iulie în statul Georgia din SUA, pe podul traseului I-16, care trece deasupra magistralei GA-86.
Camionul era unul mult mai mare, cu o benă grea de fier ranforsat, dar asta nu l-a ajutat pe şofer în a simţi că ceva e în neregulă la camionul său înainte de a ajunge sub pod. Bena a lovit cu putere podul şi s-a rupt de camion, căzând în poziţie verticală. Mai grav e că bena a avariat podul, dislocându-l din elementele sale de fixare şi mişcându-l cu aproape doi metri!
Prin urmare, podul a devenit imediat impracticabil, iar autorităţile au dispus închiderea lui. Acum aceleaşi autorităţi au decis că podul trebuie demolat şi construit altul în loc, iar termenul oferit pentru a face asta e unul record, de doar o săptămână, urmând ca noul pod să fie deschis circulaţiei la 24 iulie!
0
7,516
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!