Un superb Porsche 911 clasic, surprins într-o curte din Chişinău

14 Iulie 2021, 15:39
Ilie Toma
Multe chestii faine pot fi întâlnite prin curţile din Chişinău, inclusiv aşa un Porsche — spune autorul acestor imagini, Vadim Ungureanu, care a surprins azi un Porsche 911S clasic superb într-un din curţile interioare ale capitalei Moldovei, alături de tot decorul obişnuit al unei asemenea curţi — de la rufe întinse la uscat până mături şi obiecte de gospodărie.
Maşina e importată recent din SUA ca vehicul istoric şi cel mai probabil e fabricată în anii ’70. Starea maşinii pare a fi impecabilă, caroseria fiind absolut integră şi ferită de amprente vizibile ale timpului, cu excepţia vopselei un pic şterse. Un asemenea Porsche ar putea fi readus la o stare mai împrospătată, fără restaurare, sau ar putea sluji drept bază pentru o restaurare amplă până la o condiţie de excelenţă, dacă are şi o istorie clară în spate.
Oricare ar fi planurile proprietarului moldovean, trebuie să-l felicităm pentru bunul gust şi pasiunea pe care o are! Dacă ne citeşte el, sau dacă-l cunoaşte cineva, vă rugăm să ne ajutaţi să-l găsim — am fi onoraţi să aflăm mai multe despre el şi despre bijuteria sa!
Sursa foto: Facebook / grupul Old Cars Moldova / Vadim Ungureanu
0
2,752
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!