Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Acesta e cel mai rapid Mercedes-Benz V-Class din lume, cu un motor AMG V8 sub capotă

16 Iulie 2021 - 19:03
Ilie Toma
Mercedes-Benz V-Class se bucură de o mare apreciere din partea fanilor mărcii şi a proprietarilor, fiind un model reuşit ca design şi atrăgător ca set de calităţi oferite. Totuşi, unul din lucrurile de care se plâng uneori cei care vor să-l aleagă e lipsa de motoare mai puternice. Până la facelift cel mai puternic motor era un diesel de 190 CP, iar după facelift maximul pe care-l poţi primi vine tot de la un motor diesel, de 239 CP. Maşina fiind şi destul de grea, dinamica e decentă, dar nu tocmai exaltantă.
Aşa că un german entuziasmat a decis să rezolve problema cu V-Class-ul său într-un mod cum ai face-o când ai un buget generos şi vrei cea mai rapidă şi lipsită de bătăi de cap soluţie. A cumpărat pur şi simplu un exemplar al renumitului motor V8 biturbo AMG din zilele noastre, de 4.0 litri, în cea mai puternică ipostază a sa, cu 585 CP la activ, cu tot cu cutia de viteze, şi l-a instalat pe V-Class-ul său!
N-a fost o muncă foarte uşoară, a trebuit să se modifice câte ceva sub capotă pentru a-i face loc motorului imens, montat longitudinal, dar în rezultat van-ul său are o performanţă dinamică apropiată cu a unui Chevrolet Corvette C7!
V-Class-ul cu motor AMG a venit de curând în Olanda, într-un week-end cu curse Gumball. Şi aici, pe distanţa de 1,000 metri a cursei, a reuşit să accelereze de la 50 în circa 235 km/h de fiecare dată! Ei bine, probabil putem fi de acord cu toţii că acesta e un V-Class de vis!

Vezi mai jos performanţele lui din week-end-ul recent din Olanda.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter