(VIDEO) Acesta e cel mai scump Mercedes-Benz Sprinter din Rusia, doar modificările pentru el costând peste 180 mii euro

26 Iulie 2021, 16:06
Redacţia PiataAuto.md
Când vine vorba de modificarea amplă a microbuzelor, pentru transformarea lor în vehicule luxoase, părerile sunt de obicei împărţite. Unii consideră inutile asemenea modificări, întrucât există limuzine mari pentru asta, sau poate ceva de genul V-Class. Alţii, însă, sunt convinşi că spaţiul uriaş pe care-l poate oferi un microbuz justifică tot efortul pentru transformarea lor în maşini luxoase.
În Rusia tocmai a fost creat un asemenea microbuz luxos, pe baza lui Mercedes-Benz Sprinter. Proiectul a fost cât se poate de ambiţios, pe dinafară şi pe dinăuntru, întrucât modificările estetice sunt de amploare, aproape ca-n cazul unui atelier de tuning.

Grila frontală a fost făcută în stilul modelelor AMG, iar la posterior au apărut guri de evacuare. False desigur, dar adaugă efect.
Tot interiorul a fost tapisat din nou, fiind şi reconfigurat, pentru a oferi un compartiment special în spate, cu fotolii, mese şi alte comodităţi. E fără îndoială un microbuz mai confortabil şi mai luxos. Dar nicidecum nu poţi compara vehiculul rezultat cu luxul şi confortul unui Mercedes-Maybach GLS sau a unui Mercedes-Maybach S-Class. Preţul, însă, e comparabil, doar pentru modificările aduse acestui Sprinter cheltuindu-se peste 183 mii euro, iar dacă mai luăm în calcul şi Sprinter-ul în sine, cumpărat în motorizare de top de 3.0 litri, atunci preţul total trece de 225,000 euro!
Vezi mai jos un video care explorează acest exemplar, care e şi cel mai scump Mercedes-Benz Sprinter din Rusia. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate dacă ei nevoie.

Crezi că-şi merită banii?
0
15,831
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!