(VIDEO) Aşa se fură accesorii de BMW în Chişinău: hoţii demontau volane, sisteme multimedia, tot ce găseau

27 Iulie 2021, 11:12
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Chişinău anunţă azi despre destructurarea şi reţinerea unui grup de 3 hoţi, car se specializaseră în furturile de accesorii şi componente din automobilele de marcă BMW. Paradoxal e modul în care operau aceştia, ajungând să demonteze până şi volanele din maşinile vizate!
Hoţii ar fi spart circa 24 de automobile BMW pe parcursul ultimelor 2-3 ani. Din unele automobile aceştia furau doar genţi sau obiecte lăsate în interior, altele însă erau de-a dreptul vandalizate, fiind demontate sisteme multimedia în întregime, blocuri de comandă ale sistemelor de climatizare, volane, cadrane de bord, sistemele keyless-go, chiar şi rotulele de la sistemele multimedia. Practic, din maşini se scoteau toate componentele electronice din interior, în ele rămânând doar planşele de bord pângărite. Unele rămâneau chiar şi fără inserţii de lemn sau plastic pe ele!
Prejudiciul total, cauzat proprietarilor de BMW în acest răstimp, s-ar ridica la peste 2 milioane de lei.

Cei trei hoţi arestaţi acum sunt originari din raionul Teleneşti şi au mai fost judecaţi anterior pentru fapte similare. În percheziţiile de la domiciliile lor au fost găsite o parte din componentele furate, iar acum toţi 3 sunt arestaţi pentru 30 de zile şi riscă închisoare pe un termen cuprins între 5 şi 10 ani.
E interesant şi faptul că poliţia a urmărit activitatea hoţilor timp de 7 luni, adunând probe la dosar, inclusiv imagini de pe camerele de supraveghere unde aceştia acţionaseră.
0
5,146
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!