(VIDEO) Cel mai neîndemânatic şofer din Marea Britanie a avut nevoie de 8 minute şi cel puţin 10 încercări pentru a parca

14 Iulie 2021, 09:33
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer din Marea Britanie a devenit faimos în ţara sa după ce a demonstrat o neîndemânare totală în a-şi parca Toyota într-un spaţiu larg şi liber din parcarea unui spital.
Şoferul de Toyota a încercat să parcheze în 4 spaţii diferite, pe rând, de fiecare dată eşuând în a-şi alinia maşina pe spaţiile delimitate şi căutând un alt loc mai bun. Paradoxul e că spaţiile erau libere, parcarea fiind doar pe jumătate ocupată, iar bărbatul a avut nevoie de circa 8 minute şi nu mai puţin de 10 încercări diferite până a reuşit, în sfârşit, să-şi parcheze Toyota într-un din spaţii.

Momentul a fost surprins de la balconul spitalului de către Andrei Dalca, un asistent medical român din acel spital, care ieşise la o pauză alături de colegii săi, lucrători medicali şi ei. După ce au urmărit câteva încercări repetate ale şoferului şi au înţeles că au de-a face cu un caz special, aceştia şi-au scos telefoanele şi au filmat operaţiunea de parcare a şoferului neîndemânatic, amuzându-se copios pe seama lui. Îngrijorarea lor, pe care şi-au exprimat-o pe reţelele sociale, a fost cine i-a dat acestui bărbat permisul de conducere, dacă nu e în stare să execute o manevră elementară, care se învaţă la primele lecţii de şcoală auto?
0
4,993
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!