Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum accelerează noua Tesla Model S Plaid în comparaţie cu Nissan GT-R şi Model 3 Performance

21 Iulie 2021 - 13:11
Redacţia PiataAuto.md
Tesla Model S Plaid e deja aproape o legendă, o fantomă printre fanii Tesla. Produsă deocamdată în prea puţine exemplare şi cu un viitor deocamdată incert, puţinii proprietari sunt singurii din lume care se pot bucura de caracteristicile ei pur şi simplu demenţiale de acceleraţie.
Maşina electrică are 1,020 CP, pretinde că poate accelera de la 0 la 60 mph (96 km/h) în numai 1.99 secunde, şi atinge o viteză maximă de peste 320 km/h!
Prin urmare, îl putem înţelege pe Steven, proprietarul de Plaid din SUA, de mai jos, care, imediat ce şi-a primit livrarea maşinii sale, în mai puţin de 12 ore a şi venit la o seară de drag racing, pentru a o pune imediat la treabă. Acesta a putut să se dueleze alături de un Nissan GT-R şi o Tesla Model 3 Performance, dar şi alte câteva modele performante. Apropo, se pare că performanţa deplină e oferită de Plaid doar după ce introduci un soi de pin cod în sistemul maşinii!
Ei bine, credem că e cât se poate de clar cine a învins de fiecare dată, nu-i aşa? Poate doar noul Rimac Nevera ar putea să-i vină de hac acestei Tesla. Până atunci, deşi ştim cine învinge, e oricum intrigant să vezi cât de copleşitor accelerează o Tesla Model S Plaid în comparaţie cu alte modele performante legendare!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter