Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cursă amuzantă cu 4 electromobile ultra-compacte: care e cel mai rapid dintre cei mai lenţi?

29 Iulie 2021 - 12:38
Denis Godorozea
Britanicii de la What Car? au pus la încercar patru vehicule electrice ultra-compacte, ce pot adăposti la bord până la două persoane şi fac parte din categoria transporturilor de tip cvadriciclu. Concurenţii s-au aliniat la grila de start pentru a afla care este cel mai rapid dintre cei mai lenţi, fiecare având la activ mai puţin de 20 CP.
Avem aici la începutul cursei două modele franceze, fiind vorba despre Renault Twizy şi Citroen Ami. Noi sunt modelele Micro Electric şi maşinuţa indiană REVAi. Cel din urmă concurent are o istorie de succes (în lipsa concurenţilor) ce-şi are începutul acum două decenii.
În condiţiile enumerate mai sus, nici unul dintre aceste patru modele nu poate rula nici măcar cu 100 km/h, maxima fiind de aproximativ 80 km/h, dar nici aceasta nu este valabilă chiar pentru toţi concurenţii. Iar cu puterea redusă, maşinuţele ne vor amuza într-o cursă crâncenă, dar lentă.
În clipul video de mai jos puteţi urmări cursa realizată de cei de la What Car?, dar şi informaţii complete despre fiecare compactă electrică ajunsă la grila de start.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter