(VIDEO) De ce este capabil noul Hummer EV în regimul de performanţă Watts to Freedom

5 Iulie 2021, 12:12
Denis Godorozea
Cei de la GMC continuă campania de promovare a pickup-ului electric Hummer EV. De această dată americanii au publicat un scurt video în care prezintă cum accelează imensul electromobil în regimul de performanţă Watts to Freedom, denumire cu abreviere năstruşnică "WTF". Regimul este disponibil, deocamdată, doar pe versiunile de lansare din seria Edition 1.
În acest regim de rulare GMC Hummer EV pune la dispoziţia celui din spatele volanului puterea maximă de 1,014 CP şi cuplul monstruos de 15,590 Nm, generate de cele trei motoare electrice. Odată activat regimul "WTF", suspensia pneumatică adaptivă reduce garda la sol a imensului pickup cu 51 mm, pentru a asigura un centru de greutate coborât şi un coeficient aerodinamic îmbunătăţit pentru atingerea performanţelor maxime. Simultan se schimbă şi afişajele instrumentarului digital de bord, iar sistemul audio livrat de Bose reproduce sunete speciale din portofoliul disponibil pe Hummer, doar pentru a condimenta senzaţiile acceleraţiei. Potrivit datelor oficiale furnizate de GMC, în regimul "WTF" noul Hummer EV poate accelera de la 0 la 60 mph (0-97 km/h) în doar 3 secunde.
Edition 1 va fi prima versiune disponibilă pentru noul Hummer EV, ce ulterior va fi acompaniat pe piaţă de varianta cu portbagaj acoperit, Hummer SUV. Preţurile pentru această interpretare pornesc de la aproximativ 112,500 dolari americani. Offroader-ul electric este echipat şi cu o baterie de top în acest caz, ce poate asigura autonomii de până la 563 km, conform standardului sever nord-american EPA.
0
976
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!