Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Faptă şi pedeapsă la câteva ore distanţă: un Hyundai, surprins în centrul Chişinăului pe contrasens, ocolindu-i pe toţi la semafor

28 Iulie 2021 - 23:27
Redacţia PiataAuto.md
O întâmplare revoltătoare prin tupeul său şi uşurinţa cu care a fost comisă a fost surprinsă azi chiar pe bulevardul central al Chişinăului — Ştefan cel Mare. Un Hyundai, ignorând orice normă de bun-simţ şi încălcând reguli de circulaţie elementare, a ieşit pur şi simplu pe contrasens, peste linia dublă, ocolind fluxul de automobile care aştepta regulamentar, apoi stând aproape de semafor aşa, pe contrasens, impunând vehiculele care circulau pe acolo să-l ocolească, după care şi-a croit drum în faţa maşinilor ce aşteptau la semafor, ca să fie primul. Nu l-au oprit nici măcar faptul că acea intersecţie şi acel semafor e monitorizat de camere video, care fixează automat asemenea încălcări!
Iar pedeapsa a venit la câteva ore distanţă. În mod normal, sistemul automatizat i-ar fi trimis o scrisoare acasă peste câteva zile sau săptămâni, însă poliţia s-a autosesizat şi în doar câteva ore au reuşit să identifice făptaşul şi să-i livreze pedeapsa. Făptaşul s-a dovedit a fi o şoferiţă, în vârstă de 53 de ani, ea primind deja către orele serii o amendă de 1,000 lei şi 3 puncte de penalizare.
A fost acel caz în care până şi poliţia din Moldova s-a arătat uluită de fapta acestei şoferiţe, amintind că viaţa nu costă acele 5 minute economisite în trafic prin asemenea manevre. I-au mai transmis un mesaj: „poţi prosti colegii în trafic, dar nu şi legea”.

Vezi mai jos întregul moment surprins ieri de o cameră de bord a unui alt şofer din trafic.

Sursa video: Facebook / GBM Online / Denis Midone
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter