(VIDEO) Idee epică pusă în aplicare de echipa Red Bull Honda: cu bolidul de Formula 1 din Cehia în Slovacia

3 Iulie 2021, 15:23
Ilie Toma
Te-ai întrebat vreodată la ce mai poate fi bun un bolid de Formula 1, decât să alege pe circuite ideale, cu asfalt perfect? Cum ar fi să te porneşti cu un asemenea bolid pe drumurile publice, dintr-o ţară în alta? Ei bine, tocmai asta au făcut cei de la Red Bull Racing Honda de curând!
Echipa celor de la Red Bull mai are o lungă listă de lucruri trăsnite pe care le-a mai făcut cu bolizii de Formula 1, dar chiar şi aşa, noua lor epopee nu e mai puţin intrigantă. S-a luat un bolid de Formula 1 din anii precedenţi, mai exact un RB7 din anul 2011, garda la sol a căruia a fost niţel ridicată, pentru a putea face faţă pavajului medieval din centrele oraşelor.
La volan a fost David Coulthard, fost pilot de Formula 1, iar road trip-ul epic a început din centrul capitalei cehe, Praga. Bolidul de Formula 1 a traversat străzi de oraşe, autostrăzi, ba chiar şi drumuri de ţară spre tot soiul de castele, podgorii şi locuri frumoase, peste tot asigurându-i-se doar ferestre libere de trafic în colaborare cu poliţia. Drumurile, însă, au fost absolut obişnuite, din cele pe care merg automobilele normale.
Apoi a urmat Slovacia, cu o cursă cu un avion, condus de un pilot deţinător de recorduri, aşa, ca printre altele.

N-au lipsit nici serpentine montane, traversate frumos cu ditamai bolidul Red Bull. Ce mai, o cursă epică, aşa cum nu vezi în fiecare zi!
Iar epicul e alternativ de frumosul rural, or, bolidul Red Bull chiar a intrat într-un sat slovac, printre behăit de ovine şi drumuri cu gropi.
La final, bolidul de Formula 1 a mai trecut Dunărea odată în Bratislava, în capitala Slovaciei, pentru a ajunge la un ultim castel din calea sa şi a-şi finaliza road trip-ul epic, care merită nu doar văzut, dar savurat cu multă pasiune! Includem mai jos şi video-ul epic, dar şi secretele din spatele scenei!
0
1,245
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!