Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Maşini care aveau suflet: un Mercedes C 63 AMG W204 se duelează un BMW M3 F80

24 Iulie 2021 - 18:27
Redacţia PiataAuto.md
Uneori e greu să crezi cât de repede s-au schimbat lucrurile în jurul nostru în lumea auto. Dacă pentru generaţia actuală, abia lansată, de Mercedes-Benz C-Class W206, ni se promite un model AMG cu motor de doar 2.0 litri şi un electromotor care să-l ajute, atunci cu doar două generaţii în urmă, pe W204, modelul AMG avea motor de 6.2 litri! Din fericire, BMW M3 e rămas mai fidel cilindreei sale şi generaţia actuală are tot 3.0 litri, ca şi M3 F80.
Ei bine, britanicii au pus două exemplare legendare alături, dar nu într-o ipostază standard ci cu tratamente de tuning. AMG-ul e un Black Series, de fapt, cea mai savuroasă ipostază a lui, peste care s-a mai adăugat un compresor mecanic şi alte modificări, ce i-au adus puterea la tocmai 750 CP! În cazul BMW-ului F80 puterea a fost adusă la 700 CP.
Mai jos poţi vedea care din ele învinge în diversele forme ale duelului. Dar nici măcar asta nu e cea mai frumoasă parte, şi nici măcar cifrele ameţitoare de performanţa. De fapt, poate cel mai frumos aspect din toată ecuaţia e sunetul dulce al acestor motoare, mai ales în cazul Mercedesului. Cum suna V8-ul ăsta de 6.2 litri, nu va mai suna nici un alt 2.0 modern şi n-am greşi dacă acest video am exclama pur şi simplu că aceste două modele era maşini care aveau suflet!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter