Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Microbuz, la limita provocării unui accident frontal într-o depăşire neregulamentară într-o localitate din raionul Cimişlia

30 Iulie 2021 - 09:31
Redacţia PiataAuto.md
Accidentele frontale, soldate cu răniţi sau pierderi de vieţi, despre care auzim cu regularitate în Moldova, se produc anume prin asemenea scenarii, din păcate, iar situaţii în care unii şoferi aleg să ignore şi limita de viteză din localităţi, şi zonele cu depăşiri interzise, ba chiar şi trecerile de pietoni, nu sunt puţine.
Un video primit de la un vizitator şi surprins ieri în localitatea Ecaterinovca din raionul Cimişlia, de pe traseul R3, este cât se poate de elocvent în acest sens. Deşi e localitate şi o coloană de automobile şi un camion circulă cu circa 50 km/h, un microbuz decide să iasă la depăşire tocmai în apropiere de indicatorul de depăşire interzisă şi linie continuă, depăşind viteza şi neglijând interdicţia. Indicatorul e pus acolo pentru că urmează o curbă şi o trecere de pietoni în localitate, dar microbuzul neglijează ambele restricţii şi culmea, neglijează şi o Toyota Prius care-i vine în întâmpinare, pe contrasens, regulamentar.
Îşi continuă manevra de depăşire, impunând Toyota să frâneze pentru a evita un impact frontal, iar microbuzul revine brusc în faţa camionului chiar înainte de trecerea de pietoni. E de prisos să mai spunem că dacă în acel moment pe trecere ar fi vrut să treacă un om, un accident era imposibil de evitat.
Vezi mai jos întreaga situaţie, iar dacă poliţia va dori să se autosesizeze pentru lucrurile care ţin cu adevărat de siguranţa rutieră, vizitatorul ne-a trimis şi o poză mai apropiată cu numerele de înmatriculare ale microbuzului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter