(VIDEO) Moldova: le-a spus poliţiştilor că e infectat cu Covid, dar era în stare avansată de ebrietate

7 Iulie 2021, 10:36
Denis Godorozea
Un caz neverosimil a fost documentat de inspectorii IP Criuleni în dimineaţa zilei de ieri. Un echipaj de patrulare a observat un taximetru de model Skoda Fabia circulând haotic, după care imediat i-au solicitat şoferului să oprească. L-a volan s-a adeverit a fi un bărbat în vârstă de 54 ani, originar din Criuleni, vizibil în stare de ebrietate alcoolică, circulând dimineaţa cu maşina de serviciu.
Probabil pentru a scăpa basma curată, bărbatul le-a spus oamenilor legii că se simte rău, fiind infectat cu coronavirus Covid-19. Probabil, bărbatul a vrut astfel să-şi motiveze comportamentul pe drum şi reacţiile lente, dar şi spera ca oamenii legii să renunţe la verificări şi documentări. Ei bine, se pare că mirosul puternic de alcool l-a dat de gol.
Bărbatul a refuzat să prezinte actele solicitate de poliţişti, dar a fost de acord să fie supus testului alcoolscopic. Testul a indicat o concentraţie de 1.47 mg/l de alcool etilic pur în aerul expirat de taximetrist, ceea ce corespunde unui grad avansat de stare de ebrietate. În consecinţă, oamenii legii au pornit un dosar penal pe numele bărbatului pentru condus în stare de ebrietate. Acesta riscă să rămână fără permis şi să fie supus muncii neremunerate în folosul comunităţii pe un termen cuprins între 200 şi 240 ore.
0
1,414
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!